Datapolitik

Privatlivspolitik for Fjelsted Harndrup Nærvarme a.m.b.a.

  1. Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?
    Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler
    personoplysninger i forbindelse med markedsføring af vores produkter.
  2. Kontaktoplysninger
    Fjelsted Harndrup Nærvarme er dataansvarlig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse
    med lovgivningen. Du kan kontakte os, hvis du har behov for at vide, hvordan vi behandler dine
    personoplysninger.

    Kontaktperson: Bestyrelsesformand Elisabeth Tejlmand
    Adresse: Rugårdsvej 64, 5463 Harndrup
    CVR: 43576488
    Mail: kontakt@fjelstedharndrupvarme.dk
    Website: www.fjelstedharndrupvarme.dk
  3. Kategorier af personoplysninger
    Vi behandler kun de informationer du har givet os ved at udfylde en formular på vores website eller via NemTilmeld. Det er som udgangspunkt almindelige personoplysninger som navn, adresse, telefonnummer, emailadresse, varmekilde og varmeforbrug.
  4. Databehandlere, som vi overlader dine personoplysninger til
    Vi videregiver dine data til samarbejdspartnere for at kunne etablere et forsyningsselskab. Data er ikke personhenførbare, hvad angår Middelfart Kommune og PlanEnergi.

    Der er indgået databehandler aftaler med Mailchimp og NemTilmeld.

    Vi har indgået aftaler med følgende samarbejdspartnere:
    – Mailchimp (nyhedsbrev)
    – NemTilmeld (håndtering af deltagere til møder)
    – Middelfart Kommune
    – PlanEnergi
    Vi videregiver ikke dine personoplysninger til kommerciel markedsføring af produkter fra 3. mand m.m.
  5. Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer
    Mailchimp er en service med adresse i USA, som pt. ikke har en dataaftale med EU.
  6. Hvor har vi dine personoplysninger fra?
    Vi indhenter ikke personoplysninger om dig. Vi har kun de data, du giver os ved at udfylde formularer.
  7. Opbevaring af dine personoplysninger
    Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe som du abonnerer på vores nyhedsbrev. Du kan selv afmelde dig nyhedsbrevet ved at bruge link i bunden af seneste nyhedsmail fra os.

    Såfremt du køber andelsbevis, opbevarer vi dit navn, adresse, email og telefon samt kontonummer, indtil du ikke længere er medlem af selskabet og sålænge bogføringsloven kræver det.
  8. Automatiske afgørelser, herunder profilering
    Vi gør ikke brug af automatiske afgørelser eller profilering.
  9. Retten til at trække samtykke tilbage
    Du kan trække dit samtykke til markedsføring fra os tilbage ved at afmelde dig vores nyhedsbrev. Se punkt 7.
    Du er også velkommen til at kontakte os på de kontaktoplysninger, der
    fremgår i punkt 1.
  10. Klage til Datatilsynet
    Du bør altid først rette henvendelse til os som dataansvarligt selskab, såfremt du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger.
    Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Fjelsted Harndrup Nærvarme AMBA

Jægersmindevej 21, Fjelsted, 5463 Harndrup. kontakt@fjelstedharndrupvarme.dk

Mission & Vision

Andelsbeviset

CVR: 43576488 – Bank: Middelfart Sparekasse konto 0755-3233359504 – kontakt@fjelstedharndrupvarme.dk