Tak for det flotte fremmøde

Varmebestyrelsen vil gerne have lov at takke for det flotte fremmøde og jeres mange gode spørgsmål på mødet igår ang. fælles varme. 

Vi arbejder videre med jeres kommentarer, særligt ang. priserne. Et forsyningsselskab som vores skal ikke tjene penge, men blot have balance i udgifter og indtægter.

Slides fra aftenen kan hentes her (NB: der kommer nye tal for skønnet forbrugerøkonomi)

Er du interesseret i at høre mere fra os? Så bak op ved at købe 1. rate af andelsbevis. Vi skal være mange nok 1. marts – ellers går projektet i stå.

Din opbakning er med til at sikre, at alle forbrugere kan tage stilling til, om Fælles Varme er relevant for lige netop dem. Samtidig er du med til at løfte i flok – noget folk har gjort her på egnen i mere end 100 år.

Indbetal 500 kroner på vores konto 0755-3233359504 i Middelfart Sparekasse. Husk at skrive din adresse i tekst til modtager-feltet.
Send os derefter en mail på kontakt@fjelstedharndrupvarme.dk, så sender vi dig en kvittering. 

Hvis projektet ikke gennemføres eller du vælger ikke at underskrive tilslutningsaftalen, får du dine 500 kr. tilbage.

Tak til alle jer der allerede har indbetalt

Med Fjelsted Harndrup Nærvarme kan vi tiltrække nye generationer af huskøbere, reducere klimabelastningen, medvirke til et stabilt el-net og ikke mindst varme husene op på en energieffektiv måde til attraktive priser.

Brug for en nærmere snak?

Vi kommer gerne ud og tager en snak med en kreds af naboer, venner eller en foreningsbestyrelse, som har brug for at tale mere sammen om opvarmning via jordvarme og jordvarmepumpe. I kan også deltage i Sammen om Varmen 26. februar i Harndrup Forsamlingshus.

Man er også altid velkommen til at skrive spørgsmål og kommentarer til os. Vi læser alt nøje og giver så grundig et svar som muligt.

Varme hilsner
Fjelsted Harndrup Nærvarmeemail: kontakt@fjelstedharndrupvarme.dk
Web: fjelstedharndrupvarme.dk
Få en mail når der er nyt: Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.


Udgivet

i

af

Tags:

Dit bidrag er afgørende

Køb andelsbevis inden 1. marts på 500 kroner.

CVR: 43576488 – Bank: Middelfart Sparekasse konto 0755-3233359504 – kontakt@fjelstedharndrupvarme.dk